Over Rebelle Bloemstyling in Joure

In februari 2015 is Rebelle Bloemstyling opgezet door Ankemarij en Lowys. Twee ondernemers uit Joure met dezelfde stijl en dezelfde ideeën. Een vleugje rebellie is de rode draad in het werk van deze ondernemers.

Bestellen makkelijker 

In de jaren sinds het bedrijf van start is gegaan heeft Rebelle Bloemstyling in Joure een brede klantenkring opgebouwd en is de onderneming nog steeds groeiende. Zo zijn wij op dit moment bezig met het maken van een ontwikkelingsslag in automatisering om het onze klanten, waaronder veel bedrijven, het makkelijker te maken bestellingen te plaatsen en te betalen. De rebellie blijft.

Over zakelijk bestellen

Bloemen op speciale dagen

Voortdurend bedenken we met ons team ludieke acties omtrent Valentijnsdag of Moederdag en andere bijzondere dagen. Binnen het gezellige team delen wij vakkennis en hebben een flinke dosis creativiteit. Zo hebben veel van onze producten een verhaal en dat delen we graag met onze klanten.

Direct bestellen

Rebelle Bloemstyling in Joure

Rebelle Bloemstyling biedt een herkenbare huisstijl met mooie producten die niet op elke straathoek te koop zijn. "We verkopen weinig trendgevoelige bijproducten. Onze winkel staat vol met bloemen, planten, aardewerk en glaswerk. Wij blijven bij onze leest." Daarnaast staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. "We onderzoeken voortdurend hoe we met milieuvriendelijke materialen kunnen werken. Daarnaast proberen we onze producten zo dichtbij mogelijk in te kopen. Nederland biedt zoveel kwaliteit, waarom zou je het dan van ver halen?"

Afscheidsbloemwerk

Hoewel we bij Rebelle graag voor wat levendigheid wil zorgen, hebben we een grote passie voor afscheidsbloemwerk. "Het betekent stilstaan bij het leven van de overledene. En bij dat leven een zo passend mogelijk bloemwerk maken. Onze dag is dan ook geslaagd als het gelukt is goed naar het verhaal van de klant te luisteren en het beste bloemwerk te leveren. Als we dan later terug horen hoe waardevol dat was; ja dan zijn we gelukkig.’’

Neem contact op


Tekst: met dank aan Van der Wiel accountancy. Publicatie november 2019